۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی خبر داد:

سامانه نرم افزاری کنترل آسیب های اجتماعی خراسان رضوی طراحی می شود

سامانه نرم افزاری کنترل آسیب های اجتماعی خراسان رضوی طراحی می شود

مشهد- معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: سامانه نرم افزاری نظارت و کنترل آسیب های اجتماعی خراسان رضوی بزودی طراحی و راه اندازی خواهد شد.

 به گزارش خبرگزاری مهر  به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سید جواد حسینی صبح سه شنبه با حضور در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اظهارکرد: توسعه مشارکت های نظام مند مردمی،صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی، انسجام و تقویت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، انسجام فعالیت ها در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای سلامت و سطح پوشش بیمه های سلامت و اجتماعی ۵ هدف کلی دفتر امور اجتماعی و  فرهنگی در راستای توسعه و بهبود فرهنگ عمومی و سرمایه های اجتماعی است. 

وی افزود: سیاست های ابلاغی به دستگاه های اجرایی در خصوص حقوق شهروندی باید به طور مستمر رصدد شده و فعالیت این دستگاه ها نیز ارزیابی شود. همچنین به منظور آشنایی با حقوق شهروندی ۶ ساعت آموزش برای پرسنل دستگاه های اجرایی پیش بینی شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی گفت: مهمترین بحث در کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی طرح تقسیم کار ملی با حضور ۱۸ دستگاه موثر است که باید جلسات مستمر ماهانه با حضور این دستگاه ها برگزار و فعالیت ها رصد و پیگیری شود.

حسینی بیان کرد: پدیده های حاشیه نشینی، اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی و جرایم و فتارهای خشونتی به عنوان آسیب های اجتماعی با اولویت بالا است که باید بر روی آنها به صورت ویژه تمرکز داشت.

وی با اشاره به شناسنامه فرهنگی و اجتماعی شهرستان ها گفت: این شناسنامه به عنوان بانک جامع و مانع اطلاعاتی یکی از ارکان مهم در تصمیم سازی و برنامه ریزی دقیق مدیران شهرستان برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان می باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سامانه نرم افزاری این شناسنامه که با هدف تجمیع بانک اطلاعاتی فرهنگی اجتماعی شهرستان ها در حال طراحی توسط  دفتر اجتماعی و فرهنگی است، بزودی به بهره برداری خواهد رسید. 

حسینی در ادامه اظهارکرد: هفته فرهنگی شهرستان های استان  نیز با هدف شناخت فرهنگ و عناصر آن، تقویت هویت بومی و محلی و هم راستا با هویت ملی و دینی، جریان سازی فرهنگی، غنی سازی اوقات فراغت و انسجام اجتماعی با رویکرد  افزایش سرمایه اجتماعی در ۲۸ شهرستان استان برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: کاهش آسیب و ارتقای امنیت اجتماعی در سکونت گاه های غیر رسمی، عملیاتی کردن طرح پیمایش سرمایه اجتماعی  و استخراج نکات مدیریتی از آن، تغییر رویکرد جلسات شورای آموزش و پرورش از گزارش دهی به مساله یابی و پیگیری برگزاری بازی های بومی و محلی از  دیگر برنامه های مورد توجه جدی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی باید باشد.

کد خبر 4130188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha